2009/04/16

Take a picture


PHOTO:REN ROX

1 comment:

jessica vilja. said...

Jag har inte riktigt hajat om man ska svara i sin egna blogg eller i den som skrivit..så jag kör här, känns rimligast.

SD är så jävla bra på sin grej så man blir mörkrädd. Det är ju precis som med Hitler, det var dåliga tider & folk var uppgivna. Hitler pekade ut en (ok flera egentligen) syndabock, var jävligt bra på att föra fram sina åsikter och få med sig folk och tja..det är likadant nu, med SD. Jag blir så arg när jag tänker på att folk köper deras åsikter! Det är inte invandrarnas fel nånting av det här, kom igen. Om vi ska snacka integrering är det vi som redan bor här i Sverige som misslyckats med den biten. Vart går gränsen för svensk ens? Om man är 3 generationens invandrare från Irak, är det nån skillnad mot 3 generationens invandrare från Finland? Antagligen, hudfärgen verkar spela en jävla stor roll för gemene man. Tänk bara alla smygrasister som finns..gud, nu blir jag riktigt arg. Det är så otroligt många som går omkring med rasistiska åsikter, så jävla FEL.

Inte för att jag känner dig IRL, men jag har ju följt dig här på internet några år(!) (hallå sockerdricka!) och du slår mig inte som typen som kommer låta pengar stiga dig åt huvudet. Du är smart, du tänker. Redan där har vi något som skiljer dig från många andra. Klart det är skönt att kunna höja standarden på sitt liv, vardagslivet..men jag kommer ALDRIG göra det på bekostnad av andra. Jag kommer aldrig börja resa utomlands med flygplan i tid och otid t ex, sån jävla miljöförstöring..man FÅR INTE tappa bort sin empati och ödmjukhet. Jag tycker inte ens det är speciellt viktigt att tjäna mycket pengar. Klart man inte vill vara underbetald, men det står inte överst på listan heller. Jag vill tjäna så jag kan slappna av och inte gå omkring med pengaproblem hela tiden, för det tar på en så jäkla hårt psykiskt.
Ge pengar till välgörenhet är fint, bra och viktigt. Men samtidigt funkar det inte att bara täppa till hålen, man måste jobba uppifrån och få alla världens ledare att gemensamt ändra på hur hela världen är uppbyggd..jag vill ha ett snack med Obama snarast! USA förstör så himla mycket.

Puss på dig med!